donderdag 20 december 2012

Kringloop gekte

Geloven jullie dat de wereld vergaat? Ik niet, al is het best een raar idee. Dat er geen overmorgen is en dus ook geen kerst en oud en nieuw. Dat Zus niet op stage naar Ghana gaat en ik ook geen 21 wordt maar voor altijd 20 blijf. En dus ook niet alleen ben op onze verjaardag als Zus in Ghana zit. En dus ook niet...
Oke, ik dwaal af haha.

Zondag was het uitverkoop bij de kringloop hier in het dorp. Alles ging weg met 50% korting en je kon tassen vullen voor 2 euro. Natuurlijk moet ik daar dan heen.
Ook Mama vind kringloopshoppen leuk dus gingen we samen. Gelukkig waren we te voet gegaan zodat we niet teveel meenamen, anders had ik heel de winkel leeggekocht. Ik zag weer veel te veel liggen, zo ook een houten vliegtuig. Zo mooi! Ik ging een schaar vragen (ze hadden 'm opgehangen) draai ik me om, is ie weg! Verdwenen, foetsie, gestolen! Ja gestolen, dat is het... Nu draaf ik door, rustig blijven.Ondanks wat tegenslag dus, hadden we al snel 2 tassen vol met kerstspullen, geen beelden voor in de kerststal jammer genoeg.
Een groot deel van de beelden in de kerststal zijn van het weekend kapot gegaan omdat de kerstboom tot 3 keer toe omviel. Zou dat ongeluk brengen?

Ook kocht ik nog een prachtig petroleumkannetje. De kleur is zo mooi! En ook nog een gele asperge pan. Dat vertelde Papa mij later, ik vond hem wel handig haha. Deze staan nu mooi bij het blik en het varkentje dat ik kocht op de kofferbakverkoop hier in het dorp en de sapkan die ik kreeg van haar.
Van de blikken heb ik er 2. Het zijn oude Italiaanse koffieblikken geloof ik. De deuken hebben zo ook hun charme, vind ik.
Tevreden en voldaan sjouwden we de spullen mee naar huis. Volgende keer toch maar met de auto. ;)

Hopelijk is dit niet het laatste blogberichtje dus tot overmorgen, haha! Ik geloof er echt niet in hoor.
Owja, mijn blog is al meer dan 120 keer bekeken! (121 maar vooruit) Misschien voor jullie niet veel maar ik ben er blij mee! :D


1 opmerking:

  1. haha dus echt shop verslaafd jij! Die petroleumkan is idd erg moooi, die blikken ook.
    Morgen gewoon even dagje overslaan en dan de 22ste weer lekker verder gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen